Verhuur van containers voor alle doeleinden (Afvalverwerking) in de regio Kempen

De Ceuster Recycling in Olen (Antwerpen), uw expert in afvalverwerking

Containers van 12m3 tot 30m3 - Totaal aantal: 520 containers

Afvalverwerking van a tot z

De Ceuster Recycling heeft een jarenlange ervaring in afvalverwerking. In ons eigen recyclagepark staan we garant voor de zorgvuldige sortering van onze containers. Alle houtsoorten sorteren we, vermalen we en voeren we af naar spaanplaatfabrikanten. Steenpuin breken we af en verwerken we in de wegenbouw.

Naast de verwerking van allerhande afval, zoals sloopafval, groenafval, restafval, papier, karton, metaal en pvc, kunt u bij ons ook terecht voor containerverhuur. U kunt rekenen op een uitstekende service, in combinatie met een scherpe prijs.

Verwerk nu uw afval!

Ten dienste van … u

Een flexibele, persoonlijke benadering is één van onze grootste troeven. Of het nu gaat om het verwerken van afval of het toepassen, verhuren en ophalen van een container; wij hechten veel waarde aan uw wensen. Wij bieden bovendien een snelle dienstverlening, zelfs tijdens het weekend. Op zaterdag zijn we bereikbaar tot 11.00 uur.

Wij zijn actief in de regio kempen : Herenthout, Herentals, Mol, Nijlen, Bevel, Kessel, Kasterlee, Geel, Tielen, Lichtaart, Turnhout, Oud-Turnhout, Vosselaar, Grobbendonk, Bouwel, Balen, Westerlo, Veerle, Laakdal, Eindhout, Oevel, Herselt, Olen, Noorderwijk, Vorselaar, Morkhoven, Tongerlo en Herselt.

Wilt u een container huren of beroep doen op ons ultramoderne recyclagepark?
Contacteer ons dan nu. Wij informeren u vrijblijvend over onze tarieven. Ook voor gespecialiseerd advies aan particulieren en bedrijven bent u bij ons aan het juiste adres.

Verwerk nu uw afval!

Video De Ceuster Recycling