top of page

Verhuur van containers voor alle doeleinden (Afvalverwerking) in de regio Kempen

De Ceuster Recycling in Olen (Antwerpen), uw expert in afvalverwerking

Containers van 12m3 tot 30m3 - Totaal aantal: 520 containers

Afvalverwerking van a tot z

De Ceuster Recycling heeft een jarenlange ervaring in afvalverwerking. In ons eigen recyclagepark staan we garant voor de zorgvuldige sortering van onze containers. Alle houtsoorten sorteren we, vermalen we en voeren we af naar spaanplaatfabrikanten. Steenpuin breken we af en verwerken we in de wegenbouw.

Naast de verwerking van allerhande afval, zoals sloopafval, groenafval, restafval, papier, karton, metaal en pvc, kunt u bij ons ook terecht voor containerverhuur. U kunt rekenen op een uitstekende service, in combinatie met een scherpe prijs.

De-Ceuster_vrachtwagen-met-container
De-Ceuster_vrachtwagen

Ten dienste van … u

Een flexibele, persoonlijke benadering is één van onze grootste troeven. Of het nu gaat om het verwerken van afval of het toepassen, verhuren en ophalen van een container; wij hechten veel waarde aan uw wensen. Wij bieden bovendien een snelle dienstverlening.

Wij zijn actief in de regio kempen : Herenthout, Herentals, Mol, Nijlen, Bevel, Kasterlee, Geel, Tielen, Lichtaart, Vosselaar, Grobbendonk, Bouwel, Balen, Westerlo, Veerle, Laakdal, Eindhout, Oevel, Herselt, Olen, Noorderwijk, Vorselaar, Morkhoven, Tongerlo, Averbode, Langdorp en Herselt.
 

Wilt u een container huren of beroep doen op ons ultramoderne recyclagepark?
Contacteer ons dan nu. Wij informeren u vrijblijvend over onze tarieven. Ook voor gespecialiseerd advies aan particulieren en bedrijven bent u bij ons aan het juiste adres.

Video De Ceuster Recycling

bottom of page