top of page
  • De Ceuster Recycling

Welke soort container kiezen?


Afvalcontainer

Bent u tijdelijk op zoek naar een grote container voor het vervoer van uw tuin- en groenafval? Gaat u binnenkort beginnen met een renovatieproject waarbij heel wat puin gemaakt zal worden? Of misschien een nieuwbouwproject waarvoor een open container onmisbaar is? Dan bent u bij De Ceuster Recycling in Olen aan het juiste adres. Wij specialiseren ons namelijk in de snelle en eenvoudige verhuur van containers voor verschillende soorten afval.


Groeien om te verbeteren

De Ceuster Recycling is een jong en dynamisch familiebedrijf met een focus op containerverhuur en afvalverwerking. Om zowel particulieren als bedrijven zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, werken wij constant aan de uitbreiding en de verbetering van ons dienstenaanbod. Om die reden hebben wij recent opnieuw geïnvesteerd in nieuwe open containers van 12m³ en 20m³, de grootste container op de huidige particuliere markt, die optimaal zijn voor het vervoeren en verwerken van vier soorten afvalstromen.


1. Steen en grond: Als gevolg van het aanzienlijke totale gewicht van steen en grondafval zijn voor dergelijke afvalstromen onze nieuwe containers van 12m³ beschikbaar.


2. Verwerkt hout: Voor het afvoeren van verwerkt hout, zoals bijvoorbeeld meubels, zijn beide soorten containers beschikbaar.


3. Groen: Ook voor alle soorten organisch afval, zoals beplanting en snoeiafval, kunt u een beroep doen op alle soorten containers van De Ceuster.


4. Gemengd afval: Ten slotte kunnen onze nieuwe containers ook worden ingezet voor het verwerken en vervoeren van gemengd afval, ook wel bouw- en sloopafval genoemd.Besparen door de juiste container te huren


Als ervaren professionals weten wij maar al te goed dat het huren van de juiste container voor uw project u heel wat kosten kunt besparen. Daarnaast is het ook belangrijk om voor uw afval de passende container te huren, anders moet er nadien nog gesorteerd worden en dat zorgt voor extra kosten.


Twijfel dus niet en vraag de experts van De Ceuster Recycling gerust om hulp bij het kiezen van de juiste container!


229 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page