top of page
  • De Ceuster Recycling

Hoe extra kosten op container vermijden?


Afvalcontainer

4 makkelijke manieren om extra kosten op een container te vermijden

Een goedkopere afvalcontainer bestellen? Dat hebt u ook zelf in de hand! Ontdek vier tips van De Ceuster Recycling om eenvoudig kosten op uw afvalcontainer te besparen!


1. Stop geen afval in de afvalcontainer dat er niet in thuishoort.

Asbest, leien, golfplaten, verf, thinners, benzine, diesel, ytong, roofing, KGA, autobanden of treinbilzen in uw afvalcontainer proppen? Geen goed idee. Hou niet toegestaan afval ver weg. Want afval dat niet thuishoort toch in uw container stoppen, is vragen om extra kosten.


2. Laat uw container niet langer dan 7 dagen staan.

Bij De Ceuster Recycling mag u uw container 7 dagen gratis laten staan. Hou er wel rekening meer dat u vanaf de 8ste dag 2 EUR per dag betaalt. Die euro’s kunt u dus makkelijk uitsparen door uw container tijdig af te laten voeren.


3. Zie het groot als het moet.

Twijfelt u aan het formaat van uw container? Bestel dan beter een grotere container. Want per 20 cm boven de rand betaalt u 50 EUR extra. In verhouding is een grotere container dan ook goedkoper dan een kleinere. Zo raden we aan om beter één keer een grote container te bestellen in plaats van twee keer een kleiner exemplaar.


4. Vergunning nodig?

Check zeker ook op vergunningen. Heel wat gemeentes vereisen immers een vergunning om de container op de openbare weg of op gemeentegrond te mogen plaatsen. Een boete voor een ongeldige plaatsing van een container kan soms flink oplopen! Controleer daarom vooraf of een vergunning voor een container nodig is. Zeker als de container op een parkeerplaats of op een plaats waar veel volk passeert komt te staan. Hebt u er geen idee van of een vergunning verplicht is? Check dan even de website van uw gemeente of neem contact met hen op om poolshoogte te nemen. Indien nodig kan De Ceuster Recycling voor de nodige signalisatie zorgen als de container op de openbare weg moet staan.


Nu u weet welke kosten op containers u makkelijk zelf kunt besparen, kunt u nu uw goedkopere afvalcontainer bestellen. Vraag uw offerte aan bij De Ceuster Recycling voor een snelle en goede service!

630 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page