top of page
  • De Ceuster Recycling

De Ceuster Recycling heeft zonnepanelen laten plaatsen


REcyclagebedrijf met ook voor duurzaamheid - De Ceuster

Recyclagebedrijf met oog voor duurzaamheid

De Ceuster Recycling staat bekend als een jong en dynamisch recyclagebedrijf dat zich volledig richt op afvalverwerking en containerverhuur. Door – samen met u – afval op te halen en te verwerken, werken we aan een schone en fijne leefomgeving voor ons allemaal. Daarnaast vinden wij het belangrijk om vooruit te denken. Wij willen namelijk ook jongere generaties de beste kansen en mogelijkheden bieden. Een van de manieren waarop wij dat doen? Streven naar duurzame bedrijfsvoering.

Om dat bereiken zetten wij verschillende stappen. Zo hebben wij onlangs zonnepanelen laten installeren op ons recyclagecentrum en wagenpark. Zonnepanelen zijn een ideale manier om op een groene en duurzame manier energie op te wekken. Zelfs op bewolkte dagen genieten wij van de voordelen die zonnepanelen ons bieden. Dat onze energiekosten omlaag gaan is een fijne bijkomstigheid. Hierdoor kunnen wij scherpe prijzen blijven hanteren waar wij bij onze klanten bekend om staan.

Zonnepanelen en andere innovatieve ideeën voor ons duurzaam bedrijf

Dankzij de installatie van zonnepanelen verlagen wij onze C02-uitstoot en dragen wij bij aan een verbetering van het klimaat. De opgewekte energie gebruiken wij om afval te verwerken en onze overige werkzaamheden te kunnen uitvoeren.

Zonnepanelen zijn slechts één voorbeeld van de stappen die wij ondernemen om een duurzaam bedrijf te zijn. Zo is het sorteren en recyclen van afval voor ons een dagelijkse bezigheid. Daarnaast blijft ons team brainstormen over andere innovatieve manieren en ideeën om te werken aan een mooiere toekomst voor ons allemaal. Wij houden hierbij de laatste trends en ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en staan ook zeker open voor uw input.

Heeft u vragen over of ideeën hoe wij nog milieuvriendelijker kunnen werken? Of wilt u graag meer informatie over het verwerken van afval of het huren van een container? Neem dan contact op met het team van Ceuster Recycling.

17 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page