top of page
  • De Ceuster Recycling

Betere service en duurzamer wagenpark door continue investeringen.


Betere service en duurzamer wagenpark door continue investeringen.


In deze moderne wereld is er constant nood aan investeringen en verbeteringen. Dit om ecologisch en duurzaam te kunnen werken. Als afvalverwerking -en afvalbeheerbedrijf kunnen wij niet achterblijven. De normen worden steeds strenger en als voorloper in de Kempen willen wij het goede voorbeeld tonen. Daarom hebben we geïnvesteerd in twee nieuwe containerwagens. Zowel nieuwe en moderne vrachtwagens die beter zijn voor mens en milieu. Als u graag een duurzame, stevige en moderne container wilt huren, dan kunt u ons altijd contacteren.


Onze bijdrage aan een groen landschap


We investeren in onze vrachtwagens. Dit is niet alleen inzetten op nieuw materiaal. Het is ook beleggen in de toekomst en in onze klanten. De nieuwe vrachtwagens zijn milieuvriendelijker. Hierdoor houden we het schone landschap van de Kempen groen. Een belangrijke investering in niet alleen onze toekomst, maar ook die van onze kinderen. Door de mechanische en technische vorderingen in het ontwikkelen van de motor, is er minder geluidsoverlast. Wat niet alleen aangenamer is, maar ook minder vervuilend. Kortom, een positieve ontwikkeling voor fauna en flora.


De positieve gevolgen voor u


Waarom is deze investering belangrijk voor u? Naast een beter milieu en gezondere wereld brengt onze containerverhuur ook enkele voordelen voor de klant mee. Het nieuwe materiaal is ultramodern en uiterst kwaliteitsvol. Hierdoor krijgt u minder te maken met defecten en pannes. Omdat we minder tijd moeten investeren aan het onderhoud, kunnen we meer tijd besteden aan onze diensten voor jou, de klant. Tijd die we anders moesten wijden aan het repareren van defecten of het onderhouden van de vrachtwagens kunnen we nu besteden aan het nog meer inzetten op klantvriendelijkheid en werken op maat. Dit alles leidt tot een stiptere service. Dit is een positief gevolg voor u, want een duurzame container service is een stipte containerverhuur.


Bel nu om uw container te laten leveren door onze nieuwste generatie vrachtwagens.


62 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page